FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Receptfritt Xenical säljes, köpa Xenical utan recept

Saturday, July 21, 2012 @ 05:07 AM
Author: user

Vad är Xenical?


Xenical (orlistat) blockerar en del av det fett som du äter, hålla den från att absorberas av kroppen. Xenical används tillsammans med ett reducerat kaloriintag och vikt underhåll för att behandla fetma hos människor med vissa riskfaktorer (t ex diabetes, högt blodtryck och högt kolesterol eller triglycerider).

Viktig information om Xenical

Ta inte Xenical om du är gravid. Viktminskning rekommenderas inte under graviditet, även om du är överviktiga eller feta. Du ska inte ta Xenical om du är allergisk mot orlistat, om du är gravid eller om du har gallblåsan problem eller kroniskt malabsorption syndrom (en oförmåga att absorbera mat och näring på rätt sätt).

Innan du tar Xenical, berätta för din läkare om du har en underaktiv sköldkörtel, en historia av gallsten eller pankreatit, typ 1 eller typ 2-diabetes, en ätstörning, lever-eller njursjukdom, eller om du tar andra vikt-förlust läkemedel (receptbelagda eller över -the-counter).

Xenical bör inte användas av någon ålder 12 till 18 utan inrådan av en läkare. Xenical ska endast användas av den person för vilken det ordinerats. Dela aldrig Xenical med en annan person, speciellt någon som har en historia av ätstörningar. Förvara medicinen på ett ställe där andra inte kan få till det.

Xenical är bara en del av ett komplett program av behandling som även omfattar kost, motion och viktkontroll. Din dagliga intaget av fett, protein och kolhydrater bör vara jämnt fördelad över alla dina dagliga måltider. Följ din diet, medicinering och motion rutiner mycket noga.

Undvik en kost som är hög i fett. Hög fetthalt måltider tas i kombination med Xenical kan öka risken för obehagliga biverkningar på magen eller tarmarna.

Comments are closed.