FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Receptfritt Propecia säljes, köpa Propecia utan recept

Saturday, July 21, 2012 @ 05:07 AM
Author: user

Propecia är ett FDA godkänt läkemedel för behandling av manliga mönster skallighet. Resultaten visar att det inte bara kommer att stoppa ytterligare förlust av hår men i själva verket bidrar till att återföds den förlorade hår på kala fläckar, särskilt i kronan området.


Det är kliniskt bevisat att stoppa ytterligare förluster för 83% av användarna och 48% av användarna att återföds ständigt bara genom att ta ett piller varje dag. För unga män som har misslyckats med att förhindra håravfall av alla typer av behandling generisk Propecia erbjuder ett stort hopp.

Propecia är varumärket namnet på läkemedlet finasterid och det är den syntetiska antiandrogen. Det var ursprungligen godkändes av FDA för behandling av godartad prostataförstoring och senare FDA gjorde godkänna det för behandling av manliga mönster skallighet 1997 med namnet generisk Propecia.

Verkningsmekanismen för Propecia

Testosteron är inte bara tillverkas i testiklarna, men även i Filterdragskåp körteln, adrenalin. Vissa kemikalier (5-alfa reduktas) som produceras i levern förhindra metabolismen av testosteron förlänga sitt liv. I vissa vävnader som hårbotten och prostata testosteron omvandlas till DHT som är kraftfull androgen. Så 5-alfa reduktas förstärker androgena effekter av testosteron i dessa vävnader. Propecia (finasterid) hämmar 5-alfa reduktas, blockerar omvandlingen av testosteron, som orsakar androgen effekt på hårbotten som behandlar håravfall på sina rötter! Vid prostatacancer hämning av 5alpha reduktas reducerar prostatavolymen verkar positivt för att förbättra tillståndet hos godartad prostataförstoring.

Gör så här:

För behandling av manliga mönster skallighet, är det viktigt att administrera Propecia konsekvent. Vanligtvis en dos av 1 mg per dag förskrivs men det måste tas utan avbrott en enda dag. Det är till någon nytta om det hoppas en dag och dosen är dubbel nästa dag, å andra sidan kan det vara skadligt. Eftersom läkemedlet påverkar hormonbalansen i kroppen måste man vara konsekvent i att använda Propecia.

Trillar Hår är Normal

När läkemedlet börjar att agera, kommer du att se att håret trillar efter påbörjad kurs. Det är en normal process där den nya cykeln kommer att få dig frisk tillväxt och många antar att deras situation förvärras. I själva verket är det ett tecken på att läkemedlet fungerar och kallas sprider fas.

En annan faktor som bör vidtas är att Propecia kan ta lång tid att visa resultat för vissa. Ibland kan det ta ett helt år för att stoppa håravfall. Med statistik tyder framgång i 83% framgång det lönar sig att hålla ordningen på tills du lyckas med en framgångsrik återväxt.

Biverkningar

Propecia har många biverkningar, chefen bland dem är impotens och erektil dysfunktion och smärta i testiklarna. Försiktighet måste iakttas vid dess användning och måste hållas borta från gravida kvinnor.

Comments are closed.