FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Receptfritt Zyban säljes, köpa Zyban utan recept

Saturday, July 21, 2012 @ 05:07 AM
Author: user


Zyban kan förskrivas för att hjälpa människor sluta röka. Läkemedlet verkar genom att blockera återupptaget av vissa kemikalier i hjärnan, och det kan ges i kombination med rökavvänjning rådgivning. Zyban finns i tablettform, och är typiskt tas två gånger om dagen. Biverkningar kan inkludera sömnlöshet, muntorrhet och förstoppning.

Zyban används främst för att hjälpa människor med framgång sluta röka. Läkemedlet kan användas ensamma eller i kombination med nikotinplåster eller nikotintuggummi. Det kan också bidra till att minska symptom i samband med utsättande av nikotin, såsom irritabilitet och ångest. Off-label Zyban användningsområden kan omfatta behandling av ADHD och säsongsbetonad affective disorder.

För att minska risken för läkemedelsinteraktioner, bör du låta din läkare vet (före Zyban) om alla andra läkemedel du tar. Några av de villkor du bör berätta för din läkare om innan du tar Zyban inkluderar diabetes, hjärtsjukdomar och en hjärntumör. Några andra Zyban varningar och innebär bland annat säkerheten att ta Zyban vid amning, risk för självmordstankar eller beteende hos vissa personer som tar Zyban, och människor som inte borde ta medicinen alls (t.ex. de som är allergiska mot Zyban eller dess inaktiva komponenter).

Comments are closed.