FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Receptfritt Penisole säljes, köpa Penisole utan recept

Saturday, July 21, 2012 @ 05:07 AM
Author: user

Penisole är en kompletterande piller som syftar till att förbättra för män sexuell funktion, främst ta itu med den genitala storlek frågor. Denna produkt är en av de många i sitt slag som gör anspråk på att ge ytterligare storlek till manliga genitala.


Denna produkt är tillverkad av helt naturliga ingredienser, som de flesta läkare hävdar ineffektiva i att ge extra längd eller omkrets till organet. Ändå är det ändå bäst att kolla ingredienserna i denna produkt för att identifiera den exakta effekten för användaren.

Penisole består av 13 naturliga ingredienser och hävdar att ge fördelar utan några biverkningar. Webbplatsen av produkten innehåller information om det exakta beloppet för varje använd ingrediens. Var och en av dessa ingredienser är som beskrivs nedan:

 • Ashwagandha – Denna används för dess restaurering kapacitet, förbättra libido hos män, samt att öka uthållighet. Detta tros också för behandling av infertilitet hos män. Andra potentiella effekter av denna ört är att reducera ångest och stress.
 • Savatari – kända för sina stärkande egenskaper kan denna ingrediens också behandla vissa sjukdomar. Denna komponent tros ha en lugnande effekt på kroppen.
 • Makardhwaj – Bortsett från denna naturliga tonic s trodde effekterna av att förbättra vitalitet och blodcirkulationen, kan detta Penisole ingrediens också minska stress och ångest, som tros orsaka för tidig utlösning.
 • Kavach Beej – Denna komponent bidrar till att öka produktionen av testosteron hos män, bistått uthållighet och uthållighet.
 • Shilajit – Det här är rikt på mineraler, som kan stödja erektion kvalitet. Det har ytterligare effekter av att hjälpa till i matsmältningen och samtidigt minska stress.
 • Vidarikand – Denna naturliga afrodisiakum tros också för att lugna vissa sjukdomar.
 • Akkal Kara – Denna ingrediens kan stimulera blodcirkulationen och känsla för att upphetsning.
 • Trivang Bhasma – En kombination av tre Bhasma örter, kan denna komponent i Penisole höja energinivåer, ökar styrkan och förbättra urinblåsans funktion.
 • Bhasma Swaran Mashik – Används i ayurvedisk medicin innehåller denna komponent mineraler som kan öka energinivåer och vitalitet.
 • Saffron – Denna används med sina egenskaper en tonic. Denna ingrediens kan också förbättra immunförsvaret.
 • Shudha – Denna ingrediens kan minska psykisk stress, samt förbättra libido hos män.
 • Khursani Ajowain – Även kallad bolmört, denna ingrediens i Penisole kan förbättra nervsystemet, vilket gör kroppen mer mottaglig för känslor som upphetsning.
 • Salampanjo – Root av denna ört extraheras på grund av dess trodde effekter som ett afrodisiakum.

De ovan angivna beståndsdelarna sägs stödja fördelen av förbättrad erektil funktion. Dessa kan vara tillräckligt omfattande för att leverera varje ingredienser individuella fördelar, men denna kombination kan också skapa ett samspel med varandra komponent som inte kan vara så fördelaktigt när det tas separat. Dessutom bör Penisole höras med en läkare för att säkerställa att inga bieffekter kommer att upplevas.

Comments are closed.