FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Receptfritt Lipitor säljes, köpa Lipitor utan recept

Saturday, July 21, 2012 @ 05:07 AM
Author: user

ca Lipitor


Lipitor används för att sänka nivån av kolesterol i människokroppen. Den huvudsakliga springande punkten av medicinen ligger i att blockera produktionen av kolesterol och därigenom minska risken för sjukdomar relaterade till hjärtat.

Det har visat sig vara ett effektivt läkemedel som motverkar hjärtinfarkt, stroke, hjärt-och skelettsmärta och besläktade trauman. Flera studier har gjorts för att bevisa effektiviteten av medicinen där över 80.000 patienter administreras. Och i alla fall har det visat sig att Lipitor är väl tolererad, är det säkert att använda och har färre biverkningar som är lindriga.

Viktiga instruktioner Lipitor

Lipitor rekommenderas inte för patienter som är allergiska mot atorvastatin. Plus, försiktig, eller söka sakkunnig konsultation innan du använder Lipitor om du har lider av någon kronisk leversjukdom. Denna medicin faller inom FDA graviditet kategori X. Det kan vara ansvarig för att orsaka fosterskador. Därför bör gravida kvinnor anser inte att drogen. Återigen, är det inte rekommenderas för dig om du ammar. Det är inte för barn under tio år. Lipitor kan tas när som helst under dagen. Man kan ta läkemedlet med en ren glas vatten och med eller utan mat. Innan man tar Lipitor är det viktigt att avslöja vissa fakta för din läkare om dig själv. Tala om för din läkare om du tar alkohol regelbundet, om du har diabetes, njurpåverkan, sköldkörtelproblem mm

Comments are closed.